Новини

True leader

06дек. ‘18

ЗА ВТОРА ПОРЕДНА ГОДИНА ПАРАЛЕЛ ЕАД Е "TRUE LEADER"

Инициативата TRUE LEADERS на ICAP България награждава български компании, лидери в своя сектор от икономиката.

ICAP Bulgaria, част от ICAP Group - най-голямата Група за бизнес информационни услуги в оизточна Европа, за шеста поредна година отличава водещите компании в България, с наградите Юг“TRUE LEADERS”.

Събитието се състоя на 04 декември 2018 г., в зала Rainbow Plaza София. TRUE LEADERS компаниите бяха наградени по време на официална церемония, в присъствието на повече от 200 представители на висшия мениджмънт на водещи български и международни компании, както и представители на търговски камари и браншови организации.

Инициативата TRUE LEADERS отличава компании и лидери в сектора, в който оперират, отговарящи едновременно на няколко измерими и обективни критерии (според официално публикувани данни), без намесата на субективното мнение на жури или на резултати от публично проучване.

Наградените компании отговарят на следните критерии:

  •        са сред 300-те най – печеливши компании по  EBITDA за 2017
  •        са увеличили броя на своя персонал (2017 спрямо 2016)
  •        имат висока кредитна оценка (ICAP Credit Score  B2 - A1)
  •        са лидер в своя сектор
Сподели

Още новини

parallel_new

08ноем. ‘18

Производителят на матраци НАНИ със заявка за пазарно лидерство

„ПАРАЛЕЛ“ ЕАД лидер в производството на полиуретанова пяна, мека тапицирана мебел и матраци НАНИ предвижда сериозно разширяване на производственния си капацитет. Компанията , с близо 900 души персонал, се стреми за 2019 година да увеличи оборота си с над 25% и да достигне до 90 млн.лв.

certifficate

19юли ‘18

Нова успешна сертификация

Паралел ЕАД за пореден път декларира своята ангажираност по отношение на Устойчивото Развитие, при което грижата за Околната Среда е в центъра на управленската политика и корпоративна култура.

project

18юли ‘18

Нов материал, обогатен с билки, пуска в производство „Паралел“

Нов материал, получен от технологичния отпадък при производството на възглавници, матраци и завивки, обогатен със седем вида билки, представиха днес от фирма „Паралел“. Материалът е патентован в българското патентно ведомство и е иновативен не само за Европа, но и за целия свят. А разработването му е дело на екипа по проект "Иновации за здраве и тонус" на ОП „Иновации и конкурентоспособност“.