Новини

certifficate

19юли ‘18

Нова успешна сертификация

„Паралел“ ЕАД за пореден път декларира своята ангажираност по отношение на Устойчивото Развитие, при което грижата за Околната Среда е в центъра на управленската политика и корпоративна култура.

В тази връзка на 13.07.2018 год., фирмата успешно премина сертификация по FSC Chain – of – Custody (проследяване на продукцията).

Процедурата по сертифициране се проведе в съответствие с процедурите за одит и сертифициране  TUV NORD CERT GmbH и подлежи на годишен одит и наблюдение.

Притежаването на този сертификат гарантира, че за произведените от фирмата мебели, легла, дивани и кресла, столове и табуретки, матраци е използвана дървесина от сертифицирани доставчици.

Грижата за Околната Среда е част от нашата бизнес философия „Ние трябва да работим съвестно и отговорно, като даваме ежедневно най-доброто, за да служим на обществото, опазваме природните ресурси, както и здравето и комфорта на всяко живо същество".

Сподели

Още новини

True leader

06дек. ‘18

ЗА ВТОРА ПОРЕДНА ГОДИНА ПАРАЛЕЛ ЕАД Е "TRUE LEADER"

Инициативата TRUE LEADERS на ICAP България награждава български компании, лидери в своя сектор от икономиката.

parallel_new

08ноем. ‘18

Производителят на матраци НАНИ със заявка за пазарно лидерство

„ПАРАЛЕЛ“ ЕАД лидер в производството на полиуретанова пяна, мека тапицирана мебел и матраци НАНИ предвижда сериозно разширяване на производственния си капацитет. Компанията , с близо 900 души персонал, се стреми за 2019 година да увеличи оборота си с над 25% и да достигне до 90 млн.лв.

project

18юли ‘18

Нов материал, обогатен с билки, пуска в производство „Паралел“

Нов материал, получен от технологичния отпадък при производството на възглавници, матраци и завивки, обогатен със седем вида билки, представиха днес от фирма „Паралел“. Материалът е патентован в българското патентно ведомство и е иновативен не само за Европа, но и за целия свят. А разработването му е дело на екипа по проект "Иновации за здраве и тонус" на ОП „Иновации и конкурентоспособност“.