Новини

certifficate

19юли ‘18

Нова успешна сертификация

„Паралел“ ЕАД за пореден път декларира своята ангажираност по отношение на Устойчивото Развитие, при което грижата за Околната Среда е в центъра на управленската политика и корпоративна култура.

В тази връзка на 13.07.2018 год., фирмата успешно премина сертификация по FSC Chain – of – Custody (проследяване на продукцията).

Процедурата по сертифициране се проведе в съответствие с процедурите за одит и сертифициране  TUV NORD CERT GmbH и подлежи на годишен одит и наблюдение.

Притежаването на този сертификат гарантира, че за произведените от фирмата мебели, легла, дивани и кресла, столове и табуретки, матраци е използвана дървесина от сертифицирани доставчици.

Грижата за Околната Среда е част от нашата бизнес философия „Ние трябва да работим съвестно и отговорно, като даваме ежедневно най-доброто, за да служим на обществото, опазваме природните ресурси, както и здравето и комфорта на всяко живо същество".

Сподели

Още новини

project

18юли ‘18

Нов материал, обогатен с билки, пуска в производство „Паралел“

Нов материал, получен от технологичния отпадък при производството на възглавници, матраци и завивки, обогатен със седем вида билки, представиха днес от фирма „Паралел“. Материалът е патентован в българското патентно ведомство и е иновативен не само за Европа, но и за целия свят. А разработването му е дело на екипа по проект "Иновации за здраве и тонус" на ОП „Иновации и конкурентоспособност“.

eu_bg

12юли ‘18

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ

На 18.07.2018г. в 10:00 часа, в сградата на Паралел ЕАД на адрес гр. Севлиево, ул. Стара планина Но 175, във връзка с приключване изпълнението на проект № BG16RFOP002-1.001-0295-C01 Паралел ЕАД организира заключителна пресконференция на тема: „Внедряване на иновации за здраве и тонус“

parralel_fire_tactik

06юли ‘18

пожаро-тактическо учение в Паралел ЕАД

На територията на фирма Паралел ЕАД в гр.Севлиево се проведе пожаро-тактическо учение със сили и средства на РДПБЗН – Габрово и екипи на фирмата.