Новини

cert_news

21ноем. ‘16

Четвърта Годишна Конференция на Мебелните Производители

Като пълноправен член на Браншовата Камара на Дървообработващата и Мебелната Промишленост, бяхме поканени на годишната конференция на Камарата. Мероприятието се проведе на 18-ти Ноември в хотел Рила- Боровец и събра близо 200 производители и експерти в бранша. 

Конференцията бе открита от г-н Галин Господинов - Председател на УС на БКДМП. В официалното откриване на събитието с приветствени слова към аудиторията се обърнаха официалните гости: Г-н Любен Петров - Заместник - министър на икономиката, Инж. Георги Костов - Заместник - министър на земеделието и храните, Г-н Стамен Янев - Изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции, Г-н Тони Кръстев - Изпълнителен директор на Изпълнителна агенция по горите, Г-н Никола Стоянов - Заместник - изпълнителен директор на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Г-н Добрин Иванов - Изпълнителен директор на Асоциация на индустриалния капитал.

В рамките на събитието за втора година се проведе церемония по връчване на Годишни награди за  2016 г. за членовете на Камарата, с цел да бъдат насърчени и популяризирани добрите примери и постиженията на фирмите от сектора. Наградите на отличените фирми бяха връчени от официалните гости на Конференцията.

Бяхме номинирани в две категории- Иновации и Износ и получихме официални Грамоти за Номинация- стимул да продължим да се развиваме и да спечелим първите места през 2017г.