Новини

Parallel EAD

05авг. ‘19

ПАРАЛЕЛ ЕАД В ICAP ВОДЕЩИ РАБОТОДАТЕЛИ

През 2018, ICAP България представи за първи път на българския пазар годишното печатно двуезично (български/английски език) бизнес издание Водещи Работодатели/Leading Employers. Изданието съдържа класация на 500-те най-големи компании в страната по брой персонал и представяне на компании отличаващи се с прилаганите от тях практики за управление на човешките ресурси, както и с програми за социална корпоративна отговорност.

 

За нас хората са в центъра на успеха

Основана през 1995 г. „Паралел ЕАД“ има опит повече от 24 години в производството на мека мебел, полиуретанова пяна, матраци, термовата, изделия за сън, за дома и сезонни изделия. Здравата основа върху, която се гради успеха на „Паралел ЕАД“ е високо мотивираният и съпричастен към разрастването на компанията екип. За нас хората са в центъра на успеха на съвременния бизнес. За това с цената на много усилия, днес фирмата е превърната в едно привлекателно място за работа. Ние осигуряваме дългосрочна заетост на над 850 работници и служители и чувстваме отговорност за бъдещето на тях и семействата им.

От 2013 година „Паралел ЕАД“ е в непрекъснат процес на разширяване и модернизиране. Фирмата е направила инвестиции за над 20 млн. евро, които включват изграждане на нови производствени сгради и автоматизирани складове, където са внедрени нови технологии и високотехнологично оборудване. В настоящият момент фирмата инвестира над 15 млн.евро в ново разширение, което е планирано да завърши и въведе в експлоатация през 2020 година.

Нашите ценности:

Да произвеждаме и доставяме актуални продукти с гарантирано качество на конкурентни цени и подсигуряването на привлекателни работни места е достатъчна предпоставка за устойчивото развитие на фирмата.

Нашата визия:

Да запазим водещите си позиции на българския пазар, като производител на матраци, мебели и суровини за мебелната промишленост (полиуретан и нетъкан текстил). За да стъпим стабилно и утвърдим името си и на международния пазар, ние следваме предварително начертания си план:
• Да изградим дългосрочно и взаимоизгодно сътрудничество с нашите партньори, основано на коректност, професионализъм и уважение;
• Да разработим нови, усъвършенствани модели, следвайки последните тенденции на пазара, както и да осигурим възможност за изпълнение на поръчки по индивидуален проект;
• Да развиваме и усъвършенстваме производствените процеси и дейността на компанията;
• Да оптимизираме постоянно нашата дейност и да осигуряваме устойчиво развитие на бизнеса;
• Да предоставямеДа предоставяме най-добри условия за развитие, както на добри мениджъри, така и на специалисти и служители.

 

 Паралел ЕАД гр.Севлиево

 

НАНИ СЕ СТРЕМИ КЪМ ПАЗАРНО ЛИДЕРСТВО С ОБНОВЕНО ПОРТФОЛИО И ИНОВАЦИИ

През текущата година, матраци Нани се представят с обновено продуктово портфолио, представено в новия Каталог 2019. Компанията е една от малкото в бранша, която разполага с мощна търговска инфраструктура - 11 собствени склада покриващи територията на цялата страна, което позволява навременна реакция при поръчка от клиенти. Като експерт в продуктите за сън, марка НАНИ, използва висококачествени материали собствено производство и високотехнологични разработки. Освен с модерен дизайн продуктите се отличават с отлични качества и осигуряват спокоен и здравословен сън.

Паралел ЕАД е водеща компания в производството на качествена полиуретанова пяна и пружинни системи за матраци. Иновативната НАНИ СИРЕНА - позиционирана към хората, които търсят отличен матрак на приемлива цена - HIGH ELASTIC FOAM с висока плътност в сърцевината подсигурява перфектна точково–еластична опора на тялото.

Серията НАНИ КАСПИЯ е водеща в сегмента на еднолицевите матраци, които имат сериозен дял на българския пазар. НАНИ КАСПИЯ е за традиционалисти с нюх към новите технологии. При тази серия към здравината на вградената метална рамка и OSB плоскостта е добавена в моделите и ортопедичността и мултизоналността на POCKET SPRING, както и ергономичността на влияещата се от температурата MEMORY FOAM.

Една от любимите на хотелиерите серии НАНИ ТИРЕНА е сред най-продаваните на пазара. НАНИ ТИРЕНА е матрак, съчетаващ ортопедичните достойнства на сърцевина с висока плътност от PENO ELASTIC FOAM, затворена в прошит калъф от обемен слой антиалергични силиконизирани влакна. Марката залага на развитие във високия сегмент на пазара с нова елитна линия – KING LINE by Nani.

 

King Line by Nani

Тя беше представена с прототип на специализираното изложение Техномебел 2019 в София и вече се предлага на пазара. Новата иновативна серия е позиционирана към хората с най-високи изисквания, които търсят матрак осигуряващ перфектен комфорт и релакс. HR HIGH ELASTIC FOAM оформя „сърцето“ на новата линия, като ориентира тялото правилно в пространството при сън. Придава необходимата ортопедичност и поддържаща сила. Многоклетъчността на ядрото го прави универсално приложим при различно тегло или начин на сън.


www.matracinani.bg

Сподели