Цели и Ценности

Нашата цел

 „Да бъдем безспорен лидер на българския пазар на матраци, мека тапицирана мебел, пенополиуретанова пяна и термовата, като осигурим най-високо качество и навременно обслужване при най-добри цени“ -  не е просто заявление от наша страна, а представлява неразделна част от бизнес философията на ПАРАЛЕЛ ЕАД . Екип от доказани професионалисти и експерти е изцяло мотивиран да  развива различни сфери на дейността на компанията.

Ако имате интерес да научите повече за нашите проекти, може да се свържете с нас, за да обсъдим възможностите за взаимоизгодно сътрудничество. Ние от ПАРАЛЕЛ ЕАД ще се радваме да имаме не просто бизнес отношения, но и да развием дългосрочно сътрудничество, разработвайки нови и интересни проекти.

 

 • Нашите Ценности

  Ние от ПАРАЛЕЛ ЕАД ежедневно и във всяко действие се ръководим от споделена  визия и ценности, които са здрав фундамент и спойка на нашата компания и ключ към успеха.

  В нашата корпоративна култура и ясни ангажименти са залегнали следните принципи:

  •   Да надхвърлим очакванията на нашите потребители и партньори, като им осигурим най-добрите продукти и услуги на конкурентни цени и в     договорените срокове.
  •   Стремеж към най-високи резултати - ние се стараем да бъдем най-добрите и да работим на световно ниво.
  •   Да работим професионално, отговорно и  коректно, като изпълняваме поетите ангажименти към нашите потребители и партньори ;
  •   Да осигурим  на нашите служители условия, за да достигнат пълния си потенциал.
Сподели